EN ETKİLİ DİYET PROGRAMLARI

EN ETKİLİ DİYET PROGRAMLARI
Bakıldığında kilo verme problemi yaşayan insanların kısa sürede kendilerine en çok etki edecek diyeti seçme konusunda ciddi araştırmalar yaptıkları gözlemlenmektedir. Yakın geçmişte diyet seçenekleri arasında en çok etkili olan kilo verdirme programlarının hangileri olduğu ile ilgili bir liste yapılmıştır.
Bu listenin en başında 3 günde 5 kilo diyeti ön plana çıkmaktadır. Bu kadar kısa bir süre içerisinde 5 kilo vermek isteyenlerin uygulayabileceği bu diyet uzman hekimler tarafından da geçer not almayı bilmiştir. Günlük alınması gereken kalorinin % 35 civarında ki oranı bu diyet sayesinde alınmaktadır. Tamamen içerik olarak zeytinyağlı yiyecekler ve meyve üzerine kurulmuş bir programı söz konusudur. Bu diyette asla kırmızı et tüketimine izin verilmediği gibi bol miktarda da su içilmesi gerektiği ifade edilmektedir.
Listenin başında yer alan bir diğer diyet ise 1 haftada 5 kilo diyeti olmaktadır. Bu diyet içerisinde de genel olarak aynı besinler tüketildiği gibi haşlanmış yiyeceklere ve az ölçülerde kırmızı et tüketimine izin verilmektedir. Eğer sizde rahatsızlık veren kilolarınızdan kurtulmak için mutlaka bir uzman hekime danışmalısınız. Çünkü her insanın bünyesinin ve fizyolojik şartlarının her diyeti kaldırabilecek bir potansiyeli olmayabilir. Sizlere tavsiyemiz en sağlıklı bir şekilde kilo vermenizdir. Bunun içinde bilinçli bir şekilde adım atmanızın daha mantıklı ve doğru olacağını belirtmek istiyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.